Acacia Sparkling

 

Çiçeklerin egzotik lezzetiyle harmanlanmış sıcak yaz günlerinde serinleten bol köpüklü, gazlı bir içecek : Sparkling!

Acacia cinsi mimoza bulamazsanız lavanta, karahindiba, yasemin, mor salkım ile de deneyebilirsiniz.

 

Yapılışı

Bizim tavsiyemiz: Le Parfait Super serisi 1 litrelik kavanoz

  • Her şeyi karıştırın ve kavanozu birkaç gün boyunca kapalı tutun. (Bu adım fermentasyon için oldukça önemli.)
  • İlk fermantasyon kabarcıkları görünene kadar her gün karıştırın. Bu, iyi bir fermantasyonun işaretidir!
  • Hazırladığınız karışımı süzün ve fermantasyon sırasında oluşan basınca dayanıklı bir Swing Top kapaklı şişeye doldurun. 2 ila 3 gün daha bekletin. Patlama sürpriziyle karşılaşmamak için gazını çıkarmayı unutmayın!
  • Kuru ve serin bir yerde, 6°C’nin üzerinde 12 ay saklanabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir