Kuzu Kol

 

Gerçek bir Fransız lezzeti: Taze aromalarla hazırlanmış konserve kuzu eti. Master Class lezzetler bu yöntemle her zaman elinizin altında!

Yapılışı

Bizim tavsiyemiz: Le Parfait Super serisi 750 ml kavanoz

  • Kuzu omzunu 4 parçaya kesin, soğanı halka halka ince ince doğrayın, acı biberi boyuna ikiye bölün, havuçları temizleyin.
  • Bir tencere içinde sebze suyu hazırlayın ve kuzu dışında tarif malzemelerini ekleyin: soğan, karabiber, havuç, taze otlar, defne yaprağı, yıldız anason, tarçın, bir avuç tane karabiber ve 2 kaşık kaya tuzu. Kaynayana kadar bekleyin.
  • Kuzu parçalarını ekleyin, her şeyi karıştırın, tekrar kaynamasını bekleyin ve kısık ateşte 30 dakika pişirin.
  • Taze otları, defne yaprağını, yıldız anasonu ve tarçını çıkarın, hazırladığınız karışımı Le Parfait Super kavanozlarınıza paylaştırın, ardından suyunu kenarlardan 2 santimetre boşluk kalacak şekilde üzerlerine dökün.
  • Kavanozları kapatın ve hemen 100 °C’de 2 saatlik ısı işlemine başlayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir